Current affairs 17th October 2018 : Daily GK update

Current affairs 17th October 2018 : Daily GK update

Current affairs 17th October 2018

Daily Current affairs 17th October 2018

1. On which day world food day is celebrated in india.

Ans. 16 october

2. Name of the cricketer who awarded from Rajiv Gandhi khel ratna award 2018.

Ans. Virat kohli

3. What is the main objective of saubhagya scheme?

Ans. To provide electricity to all household.

4. On which day antyodaya diwas is celebrated in india every year.

Ans. 25 september

5. Linkedin is owned by which of the following company?

Ans. Microsoft

6.Recently. Annapurana devi has passed away in mumbai. She was famous for?

Ans. Classical music

7. Which state bagged the first prize in the ” comprehensive development of tourism”  category in the national tourism award 2016-2017.

Ans. Andhra pradesh

8. Which campaign has been launched on world food day (16 october)?

Ans. Swasth bharat yatra.

9. Name of 30th Prime minister of Australia?

Ans. Scott morrison

10. On which day Air force day is celebrated?

Ans. 8 October

Leave a Reply