Current affairs 23rd October 2018 : Daily GK update

Current affairs 23rd October 2018 : Daily GK update

Current affairs 23rd October 2018 : Daily GK update

Current affairs 23rd October 2018 : Daily GK update

Q1: On which day Chandrayaan-1 was launched?

Ans: 22 October 2008.

Q2: In Recently, which armies exercise will be start by indian and japan army in mizoram?

Ans: Dharma Guardian

Q3: On which day former chief minister of uttar pardesh and uttrakhand N.D. Tiwari was died?

Ans: 18 October

Q4: Which state become the first state in the country to have 100% penetration of LPG in public sector?

Ans: Kerala

Q5: On which place  The 3-day 8th European Congress SMEs concluded?

Ans: In Kotawice , Poland

Q6: In which city International Dance festival started on 21st october ?

Ans: Gwalior

Q7: In recently which state provide 50% reservation for women?

Ans: Punjab

Q8:  In recent, which leader inaugurate the national police memorial?

Ans: PM. Narendra modi on 21st oct.

Q9: On which place 12th asian defence minister grouping to be held?

Ans: Singapore

Q10:  On which day world osteoporosis day is celebrated?

Ans: 20th october

Q11:  On which day The world Economic Forum report released?

Ans: 16 october 2018

Leave a Reply